top of page

Potvrda Prijave za Putovanje

Tvoja prijava za CompanionS putovanje je

uspešno poslata!!!

Kako bi se kompletirala prijava potrebno je u najkraćem roku dostaviti:

1. prvi deo cene putovanja (70%), nakon čega će konačna rezervacija biti izvršena;
 

2. kopiju/foto info-stranice pasoša na e-mail: companions.serbia@yahoo.com

 

 

3. u slučaju da nisi do sada putovao sa nama potrebno je da tvoj CompanionS prijatelj/poznank (koji je putovao sa nama) pošalje preporuku za tebe, gde će stajati zbog čega te preporučuje da se pridružiš CompanionS družini i garantuje za tebe.

Novac možeš dostaviti:

1. Lično - EURO u kešu - Beograd

2. Uplatom na dinarski račun po prodajnom kursu banke

     CompanionSi uspešno funkcionišu od samog početka na potpunom, uzajamnom poverenju bez formalno-pravne papirologije.

      Tačan datum i aerodrom polaska, sem ukoliko nije prethodno utvrđen/dogovoren, dobijamo najranije 50 dana pre polaska, odnosno, najkasnije 15 dana nakon prijave u slučaju kada je prijava poslata manje od 50 dana pre puta. Odmah nakon prijema informacija, prosledićemo ti ih.

       Sve ostale informacije, rezervacije avio/voz/bus/brodskih karata, hotela, transfera i detalje puta (imena avio kompanija, smeštaja, eventualnih konekcionih aerodroma, vreme sletanja isl.) dobijamo 7 dana pre polaska na putovanje, kada pripremamo Detaljan Plan Puta i nakon toga sve zajedno ti blagovremeno šaljemo (najkasnije 2 dana pre puta).

         Pošto primiš sve potrebne priloge za putovanje, potrebno je dostaviti preostali, drugi deo cene putovanja (30%).

       Pošto sve rezervacije se vrše po promotivnim cenama, ne postoji nikakva mogućnost da se putovanje otkaže (refundira - povraćaj novca), niti promeni datum putovanja ili imena putnika. U slučaju otkazivanja putovanja mora se platiti i drugi deo cene putovanja (preostalih 30%) bez obzira na razlog i vreme otkazivanja, jer mi smo u obavezi da platimo pri vašoj prijavi celokupan iznos putovanja i pokrivamo iznos, koji nije plaćen do polaska na putovanje.

Ads

CompanionSI trenutno na site-u:

Zanimljivi VIDEO sa CompanionS putovanja

Sveže fotke...

Facebook Fanpage Box

bottom of page