CompanionS

Explore. Dream. Discover.

Pažljivo popuniti prijavni formular, a zatim kliknuti na dugme "PRIJAVI SE."

Potvrdu o prijavi šaljemo u najkraćem roku!
(napomena: ne vršimo rezervacije avio karata za periode praznika i festivala)
Uslov da bi se prijavio je da imaš CompanionS prijatelja/poznanika, koji je već putovao sa nama i koji ti je preneo sve informacije i iskustva o funkcionisanju družine!
Svi CompanionSi koji nisu do sada putovali ili su putovali sa nama samo jednom, potrebno je da dobiju pismenu preporuku od jednog CompanionS prijatelja/poznanika, u kojoj ce pisati šta tebe èini odgovarajuæom osobom za CompanionS družinu (biti garant poverenja). Preporuka treba biti napisana na tvom CompanionS profilu i sadrži minimum 5 reèenica.

       Pošto sve rezervacije se vrše po promotivnim cenama, ne postoji nikakva mogucnost da se avio karta otkaže (refundira - povracaj novca), niti promeni datum putovanja ili imena putnika. U slucaju otkazivanja avio karte novac se ne vraca bez obzira na razlog i vreme otkazivanja, jer mi smo u obavezi da platimo pri vašoj prijavi celokupan iznos avio karte. 

* sva polja označena zvezdicom (*) moraju se popuniti pre konačne prijave.Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.